MAG-svetsning

Vi på TG Teknik har en bred kunskap inom MAG-svetsning och erbjuder det som en del av vårt tjänsteutbud inom plåtbearbetning. MAG-svetsning, även känd som Metal Active Gas-svetsning, är en svetsprocess där en trådmatning används för att mata en kontinuerlig tråd av svetsmaterial till svetspistolen.

MAG-svetsning jämfört med andra svetsmetoder

Jämfört med andra svetsmetoder är MAG-svetsning känd för sin enkelhet och höga svetsningshastighet. Den kräver minimal förberedelse och ger möjlighet till snabb och effektiv svetsning av olika material och tjocklekar.

En man som svetsar

Vanliga användningsområden

MAG-svetsning används över en rad olika branscher och tillämpningar. Den är särskilt vanlig inom fordonsindustrin för tillverkning av karosseri och ramverk, samt inom tillverkningsindustrin för produktion av allt från metallkonstruktioner till möbler och vitvaror.

Material som går att svetsa med en MAG-svets

  • Stål
  • Aluminium
  • Koppar och kopparlegeringar
  • Gjutjärn
En man som svetsar

Kontakta oss på TG Teknik

Letar du efter pålitliga svetsare för dina projekt? Vi på TG Teknik är här för att hjälpa till från början till slut. Med vår erfarenhet och expertis kan vi leverera högkvalitativa MAG-svetsningar som uppfyller dina specifika krav och behov. Utöver svetsning erbjuder vi tjänster som montering, kittning och via samarbetspartners kan vi erbjuda ett helhetskoncept.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss vara din pålitliga partner för dina svetsningsprojekt.